JCI Pubquiz brengt 1900,- op voor Villa Joep

22 april 2018

Vrijdagavond 20 april 2018 was het weer zover; JCI Heerenveen organiseerde de tweede editie van de JCI Pubquiz! De pubquiz vond wederom plaats in het Abe Lenstra Stadion en werd in samenwerking met Beijk Catering georganiseerd.
 

Het was een gezellige en zeer geslaagde avond! De opkomst was hoog, met in totaal 34 teams en 170 deelnemers. In een volle zaal werden onder het genot van hapjes en drankjes de hersenen gekraakt. Quizmaster Thijs de Jong (www.quizbroers.nl) presenteerde in acht verschillende rondes een diversiteit aan vragen met een spannende ontknoping als resultaat. Pas na twee shoot-out rondes konden de prijzen worden verdeeld. De winnaar van de JCI Pubquiz 2018 is Kamer 117!
 

De winnaars: Kamer 117
De winnaars: Kamer 117

Het resultaat van de avond, een bedrag van ruim € 1.900,--, wordt door JCI Heerenveen aangeboden aan Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.
 

Villa Joep
Villa Joep

De prijzen voor de andere 4 winnaars  zijn aangeboden door: La Fontaine Heerenveen, Gusto Heerenveen, Unis Flyers Heerenveen, Sfinx Spellen & Speelgoed Heerenveen en Bowling & Partycentrum Heerenveen.
 

Jacuzzi boys (nummer 2)
Jacuzzi boys (nummer 2)
The Greenheart (nummer 3)
Partij Voor De Wijn (nummer 4)
Partij Voor De Wijn (nummer 4)
Boskloppertoppers (nummer 5)
Boskloppertoppers (nummer 5)
Muchachas (de hekkensluiters)
Muchachas (de hekkensluiters)

Nieuwsoverzicht