DUCKRACE

DSC_2559

Al meerdere malen heeft JCI Heerenveen een succesvolle Duckrace georganiseerd in het centrum van Heerenveen. Zo'n 5.000 eendjes deden hard hun best om als eerste bij de finisch aan te komen. Ook voor 2018 staat de Duckrace weer op het programma, namelijk op zaterdag 7 juli a.s.

Ook u kunt weer een eendje adopteren en zo kans maken op geweldige geldprijzen en een prijzenpakket. Daarnaast sponsert u met het adopteren van de eendjes de LINDA.foundation. Met het opgehaalde sponsorbedrag zullen er paketten met cadeaukaarten worden aangeschaft die ter beschikking worden gesteld aan gezinnen in de gemeente Heerenveen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De LINDA.foundation zorgt er voor dat ook die gezinnen in december van de feestmaand kunnen genieten. Door de Duckrace kunnen er dit jaar in de gemeente Heerenveen extra gezinnen worden verrast met het prachtige pakket.

Hiermee maken wij extra gezinnen met kinderen blij!

“1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Met de aankoop van één of meerdere loten geeft u kinderen in de gemeente Heerenveen een steuntje in de rug.”

Er bestaat ook de mogelijkheid een sponsorpakket af te nemen. Interesse? Neemt u voor meer informatie contact met ons op via duckrace@jkheerenveen.nl. 

Houd voor meer informatie het twitteraccount @JCI_Duckrace of onze facebookpagina JCIDuckrace in de gaten!