SPONSORLOOP 2015

JCI Heerenveen is present voor Stichting Present!

Op zondag 27 september a.s. organiseert JCI Heerenveen in samenwerking met de Joustermerkeloop een sponsorloop voor Stichting Present Heerenveen. Ben je sportief, houd je van hardlopen en wil je je graag inzetten voor een maatschappelijk goed doel? Dan is dit je kans! Kom samen met ons hardlopen en wees present voor Stichting Present!  

Stichting Present helpt mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Diverse vrijwilligers zetten zich via verschillende projecten in om deze doelgroep maatschappelijk te helpen of om ze een leuke dag te laten beleven. Hiervoor zijn financiële middelen en vrijwilligers hard nodig. JCI Heerenveen probeert met deze sponsorloop een financiële bijdragen te genereren voor Stichting Present zodat zij hun projecten kunnen financieren.

Evenement: Joustermerkeloop
Wanneer: 27 september 2015
Afstand: 4 miles / 6,4 kilometer
Hoelaat: Ontvangst 10:30 bij de stand van JCI Heerenveen (terrein van KraamZus, Celciusweg 2 Joure).
Kosten: € 25,- per persoon.
Wat krijg je hier voor: Inschrijving voor de sponsorloop en een cool hardloopshirt die je na afloop mag houden, de overige opbrengst gaat naar het goede doel.
Voor wie: Zowel geoefende lopers als mensen die net begonnen zijn met hardlopen kunnen met ons meelopen. Om zoveel mogelijk aandacht voor Stichting Present te genereren zullen we zo veel mogelijk als één grote groep samen lopen. We zullen hierbij een normaal/rustig hardlooptempo aan houden.

Voor meer informatie over de Joustermerkeloop zie www.joustermerkeloop.nl
Voor meer informatie over Stichting Present zie www.stichtingpresent.nl/heerenveen
 

Meer weten

Wil je met ons meelopen? Meldt je dan vóór 4 september a.s. aan via het aanmeldformulier.

Wil je eerst nog wat meer informatie, vul dan ons contactformulier in. Je krijg zo snel mogelijk bericht van ons.

Wil je samen met je collega's mee lopen, dat kan ook. Voor bedrijven hebben we een aantrekkelijke aanbieding, bekijk hiervoor ook onze sponsorpagina