FRIESLAND OPEN 2017

FRIESLAND OPEN 2017

Op zaterdag 7 januari 2017 organiseert JCI Heerenveen voor de 9e keer "Friesland Open", hét zaalvoetbal kampioenschap voor vrienden- en bedrijventeams in Zuidoost-Friesland en daarbuiten. Wilt u ook mee doen? Er is nog ruimte voor een paar teams, dus geef uw team z.s.m. op.

logo 2017 wit

Het zaalvoetbaltoernooi, wat traditiegetrouw wordt gespeeld op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, wordt gehouden bij Sportstad Heerenveen. Op 3 speelvelden gaan 28 teams met elkaar de strijd aan voor het kampioenschap. Het toernooi start om 13:00 uur en rond 18:00 uur weten we welk team de winnaar van Friesland Open 2017 wordt.

Wil jij ook deelnemen met je vrienden, collega's of medeondernemers? Stuur dan een email (vanuit een emailadres waarop je gedrurende de kerstperiode ook te bereiken bent) naar albayrak [at] rgadvocaten.nl met jouw teamnaam. Hierna ontvang je alle details over het toernooi, deelname en de kosten.

Tijdens het zaalvoetbal toernooi zal er voor de tribune een verloting worden georganiseerd waar mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor de oliebollen.

De toegang voor dit toernooi is helemaal gratis, dus neem je partner, kinderen en vrienden ook mee om jou en je teamgenoten aan te moedigen!

Wat valt er te winnen?

Het team wat Friesland Open 2017 wint gaat ook met een mooie prijs naar huis! Zij krijgen namelijk voor het hele team een heerlijk buffet aangeboden door La Fontaine Brasserie & Lounge.

Loterij

Tijdens de wedstrijden zal er op de tribune voor alle meegekomen supporters een leuke loterij plaatsvinden waar mooie prijzen bij te winnen zijn. Houdt onze Facebooksite in de gaten om hier meer over te weten te komen.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor van deze negende editie is Scherp in Veiligheid.

scherp in veiligheid

Subsponsors

Friesland Open wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende subsponsors:

proniek
ctnet
Sijperda logo transparant
Bruinsma
Logo Van der Molen_compleet
La-Fontaine
RB_logo_cmyk, kleur
rotshuis