JCI NEDERLAND

JCI Heerenveen is aangesloten bij JCI Nederland en JCI International, één van de grootste internationale netwerken ter wereld. Alleen al in Nederland zijn 100 lokale kamers actief en internationaal is JCI een organisatie met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen.

De visie van JCI is: "To be the leading global network of young active citizens"

De missie van JCI is: "To provide development opportunities that empower young people to create positive change"

In onderstaand filmpje wordt in 2 minuten uitgelegd wat JCI is en waar wij voor staan:

De 4 pijlers van JCI International zijn:

Community
Ben je maatschappelijk betrokken en wil je impact creëren om positieve veranderingen te brengen? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? Word lid van een lokale Kamer bij jouw in de buurt en creëer impact met lokale, nationale en internationale projecten. Veel projecten van lokale organisaties worden gerealiseerd door de handen uit de mouwen te steken of door een fundraising te houden.
 
Training
Wil je jezelf ontwikkelen in nieuwe vaardigheden, zoals leiderschap, coachen of bijvoorbeeld teambuilding? Word dan lid van JCI. Het is niet meer nodig om dure bedrijfstrainingen te volgen, JCI beschikt over goede trainers binnen de eigen organisatie die je de gelegenheid bieden om voor weinig geld veel te leren. Daarnaast wordt er een heel divers trainingsaanbod aangeboden. Maar misschien wil je liever zelf trainer worden? Ook die mogelijkheid krijg je binnen JCI.
 
Business
Ben je geïnteresseerd in mogelijkheden op zakelijk gebied. JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Je krijgt er in een keer een netwerk van circa 2600 leden bij. Lid zijn van JCI schept een band en opent deuren die anders gesloten zouden blijven, zowel nationaal als internationaal.

International
JCI biedt je tevens de mogelijkheid om internationale contacten op te doen of om je internationale netwerk uit te breiden via Europese Conferenties en Wereldcongressen of door het vervullen van internationale functies.